Hjem > Leilighetene

Leilighetene

Bo midt i Hokksund

Bykvartalet ønsker vi å sette standarden for hvordan «nye Hokksund» skal bli. Flotte næringslokaler i første etasje skaper rom for naturlige møteplasser. Et atrium, som vil være delvis privat og delvis åpent for alle, kan skape liv i bakgården – samtidig som man selvsagt kan trekke seg tilbake på sin egen veranda eller på felles takterrasse.

Energieffektive leiligheter

Lavere strømregning og grønt boliglån

Bykvartalet vil få sertifiseringen BREEAM «very good». For deg som beboer betyr det blant annet: Gode løsninger for ventilasjon, materialbruk som ikke har avgassing, et balansert inneklima, god isolasjon og systemer for mindre vannforbruk.

Lavere strømregning

Bedre bomiljø

Grønt boliglån

Strenge miljøkrav gir godt bomiljø

Leilighetene i Bykvartalet i Hokksund blir bygget med strenge miljøkrav. Kort fortalt vil det for deg som beboer si at du får lavere strømregninger og bedre bomiljø.

Perfekt for single, par og familier

Perfekt for single, par og familier

Leiligheter for alle livssituasjoner

Leilighetene i Bykvartalet er tilpasset alle livssituasjoner, slik at du vil finne noe som passer for deg enten du er førstegangskjøper, enslig, par, barnefamilie eller om du ønsker å flytte fra enebolig til leilighet.

Leilighet_14
Leilighet_15
Leilighet_16
Bakgård / atrium
Leilighet_13
Leilighet_12
Leilighet_14 Leilighet_15 Leilighet_16 Bakgård / atrium Leilighet_13 Leilighet_12

Arkitektens ord

«Setter standarden for nye Hokksund»

Hokksund er en flott og sentral by, som er i utvikling. Med Bykvartalet ønsker vi å sette standarden for hvordan «nye Hokksund» skal bli. Skape liv, et midtpunkt og et møtested er viktige stikkord. Vi skal bidra til at folk ønsker å komme til Bykvartalet gjennom å ha ulike butikker i 1. etasje, sier Kenneth og Stine Ramberg Andersen, arkitekter i Arkitektgruppen Drammen.

Forhåpentligvis kan vi også få til noen nye, fine møteplasser gjennom et gårdsrom som er delvis åpent for alle og kanskje til og med en kafé på hjørnet. I et bygningskompleks som Bykvartalet vil det bo mange ulike mennesker som er i ulike faser av livet. Leilighetene, arkitekturen og materialvalg er med på å underbygge nettopp dette.

Meld interesse for prosjektet